icons-wordpressWordPress

De basis van een goede website is naar mijn idee een zeer gebruiksvriendelijk en flexibel beheersysteem. Alle functies die u op deze website kunt bekijken zijn gemaakt voor het beheersysteem WordPress, bijna 20% van alle websites ter wereld werkt inmiddels met het populaire en gratis beheersysteem.

wordpress-logo

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk en veilig beheersysteem met zeer veel mogelijkheden voor uw website. Om al uw wensen en ideeën om te zetten naar een functionele website werk ik het liefst met WordPress. Sinds 2010 maak ik hier al gebruik van ben inmiddels erg bekend met alle mogelijkheden en de minimale beperkingen hiervan. Ik realiseer op maat gemaakte weboplossingen passend bij uw doelgroep. Bij het realiseren van websites wordt gebruik gemaakt van de laatste technieken op het gebied van webdesign en development.

WordPress is een “open source platform” Dat wil zeggen dat iedereen uit de hele wereld kan bijdragen aan de verbetering hiervan. Het is ook zeer eenvoudig uit te breiden met extra functionaliteiten, buiten het gemak voor de website beheerder zijn de websites over het algemeen erg goed vindbaar in zoekmachines en ik zorg er altijd voor dat de opbouw van de website ook hierop is gericht.

Kijk eens rustig rond op deze website wat er zoal mogelijk is en ik informeer u graag over specifieke functionaliteiten. Mocht u de functie die u wenst niet vinden kan ik een functionaliteit op maat realiseren.